en
ro
ru

ВПЕРВЫЕ WWW.KUPLIU.MD !!!                                                 Вы можете сделать ваше объявление VIP ОБЪЯВЛЕНИЕМ всего за 200 лей в месяц или ВЫДЕЛИТЬ ЦВЕТОМ свое объявление за 100 лей в месяц tel:0799-8-55-77

Altele

Acasă » Altele
01.06.2022
   Altele    Eye_icon  1672

Foto

Altele Se spune că a ști o limbă internațională e un b...

Se spune că a ști o limbă internațională e un beneficiu care îți poate deschide extrem de multe uși în viitor. Poți eventual să te muți cu traiul peste hotarele țării sau să dezvolți o afacere cu parteneri externi. Engleza este cea mai îndrăgită și comodă limbă de comunicare la nivel internațional, prin urmare este cea mai recomandată spre învățare pentru copii.
În librăria online din Moldova Cartego găsești cele mai variate cărți online în engleză pentru începători, începând cu engleza pentru începători carte de exerciții și terminând cu literatura engleză contemporană - toate perfect ajustate pentru învățarea rapidă și eficientă a acestei limbi străine.
Vrei să pui bazele cunoașterii acestei limbi? Alege cărțile potrivite de la noi. Le poți procura fizic sau online de pe site-ul nostru, cu doar câteva clickuri.
Cartego - un loc de Suflet pentru Suflet!


Preț: 1 €

Contacte

Telefon: 079931931
GSM: 079931931